måndag 24 maj 2010

varför???.....


Varför ska allt vara så jobbigt för..?! Hela vårt förhållande är i krasch! och det är inte nu dom senaste dagarna det har varit så utan jaa vad ska jag säga..hmm minst det senaste halvåret minst! Nu har vi kommit till det steget att ska vi separera?! igår vad det bestämt att det var det vi skulle göra... för att gå och må dåligt i förhållandet är ju inget som gör nått bättre... jag har försökt att diskutera det här men båda tycker att det är skitjobbigt och det har slutat me att man inte diskuterar nånting utan bara sitter och kastar skit! är det så det ska vara?!?!
Nu ikväll har vi diskuterat åter igen :-S men har det kommit nånvart?! mjaa kanske jag vet inte.. vi har inte bestämt nått om hur vi ska göra det har bara blivit om,om,om,om,om det blir så! Ikväll har vi iallafall kunna suttit och pratat som vuxna människor.. det är väl ett steg på vägen!.. vi har kommit fram till att vi bråkar om småsaker.. hackar på varandra för minsta lilla.. har ingen egentid.. det är nog egentid som jag har känt att det är väl det som har saknats.. vi är på varandra jämt och ingen göra nått ensam.. och om man nu gör det så är det tjurerier från den andres sida! ska det behöva vara så?!

jag brukar inte sitta och skriva om vårat förhållande här.. men just nu så är det verkligen inte bra och känner att det behöver komma ut! kan förstå att det kom typ som en "chock" för dom flesta att vi hade bestämt att vi skulle separera... för utåt sett så har vi det jättebra i det här förhållandet.. men det är helt annorlunda här hemma.. Vill ju att allt ska vara bra för theo så inte han mår dåligt av nått.. men hur vi än kommer att göra så drabbas han och det är det värsta! men frågan är om han har det bättre med två föräldrar som bråkar hemma eller om det är bättre att föräldrarna separerar och mår bra?!?! det är faan inte lätt!
Vi har båda suttit och skrivit ner för och nackdelar på ett varsitt papper,s en så pratade vi om det vi hade skrivit... nackdelarna övervägde tyvärr.. och vi har diskuterat runt det vi har skrivit också..

det vi har kommit fram till ikväll är iallafall att OM vi ska forstätta i förhållandet är det så att det inte ska vara gnäll eller tjurerier för mista lilla... och att vi ska göra så båda får egen tid.. thomas ka skaffa sig nått att göra för han gör inte så mycket..
och att minst en gång i veckan på vardagen ska man ha egentid, tex ut och fika med vänner eler vad som.. bara man gör det själv utan den andre.. och sen en gång per månad på en helg ska man få egentid att tex va med vänner, festa lite eller vad som man själv känner för! och då ska det inte vara nått surt bara för det! och resterande dagar varje vecka har vi isåfall för familjen.. kunna åka iväg och göra nånting eller bara vara hemma.. vad man nu kan komma på ihop! låter det här helt knas??!! eller är det bra?!?!?! så har vi kommit fram till att vi inte ska ha gemensam ekonomi längre.. för det stora vi bråkar om är pengar.. vad har du handlat idag? för hur mycket? bla bla bla...

Allt jag vill är att ingen ska må dåligt.. men hur man än vrider och vänder på det så känns det som att nån kommer att göra det!

Men viktigaste av allt är ju att Theo mår bra och har det bra... nu ska vi bara komma fram till hur det bästa är för honom!! Han är ju det bästa jag har här i livet och sätter honom alltid i första hand och så kommer det alltid att vara vad vi en bestämmer oss för att göra!!

så här ligger det till hemma hos oss nu iallafall.. nån som vill byta plats?! eller ge oss ett par miljoner eller några hundra tusingar så vi kan få slut på pengatjabblet hehehe!

nää men vi får se hur det blir.. tar en dag i taget hädanefter!

4 kommentarer on "varför???....."

Emelie sa...

Hoppas det löser sig!! Tråkigt när det blir sådär.. Men om ni älskar varann så behövs inga pengar,iaf inte mer än så ni klarar er!! Kram

Sussie on 25 maj 2010 kl. 00:06 sa...

Oj! Jag blev verkligen chockad när jag läste detta...tråkigt när det blir sådär men ibland är det ju sånt som händer...men tycker det ni kommit fram till nu låter bra...testa det där med egentid så håller jag alla tummar jag har för att det ska bli bra :)
Men barn märker oftast mer än man tror så håll inte ihop för Theos skull för det kommer inte Theo må bra av heller...
Hoppas verkligen det löser sig allting.
Ta hand om er!
Kram

"Moster carro" sa...

Det där lät inget kul :( Det går ju upp & ner i förhållande,som sagt, ni löser det nog på ett bra sätt,hur ni löser det bestämmer bara ni..Å ingen annan. Jag tycker om er alla tre hur ni än gör./ PUSS & KRAM PÅ ER var rädda om er! Carro

Filip sa...

Jaa jag blev verkligen chockad...
Vill bara säga att jag finns här som vän och stöd om ni behöver prata...

//Filip

Skicka en kommentar

 

. Copyright 2010 All Rights Reserved Theoprinsen Designed by TryckExperten.se |