måndag 28 juni 2010

ullared schalalalalaaaaa! hahahaha


Nu är vi hemkommna efter ullaredsresan!eller vi kom hem vid 17 tiden! theo har varit hur snäll och gullig som helst! som alltid;-) och även lika busig som alltid!;-)
vi kom ju ner till ullared vid 14.30 igår.. tänkte ju att vi skulle in och shoppa lite på kvällen för dom har väl öppet till 20.. men icke! 17 stängde dom.. så det vart snabbshopping på två timmar.. jag hann bara med damavdeliningen och hanna och danne hann bara med baby!

så idag va vi där kl 9.. för det skulle vara invigning av den nya utbyggnaden kl 11.. så smarta som vi var så ville vi va där innan! och det var inte alls mycket folk då! smart drag av oss!:-) när vi kommer dit så var det inspelning av den nya säsongen av ullared! thomas skulle hämta ett "kjell skohorn" och då kom dom fram och tröck upp micken i huvudet på han och intervjuva han! så håll utkik efter thomas när nya säsongen börjar! "jag kommer från linkööping och ska kööpa ett shoohorn! hahaha1nee vars! det bjöds även på kaffe,saft och rulltårta utanför!

det blev endel shopping men det har varit jättetrevligt! jag kan nog inte få nog av att shoppa! har nog en liten shoppingdjävul i mig:-) kuuul ju!

0 kommentarer on "ullared schalalalalaaaaa! hahahaha"

Skicka en kommentar

 

. Copyright 2010 All Rights Reserved Theoprinsen Designed by TryckExperten.se |