onsdag 16 juni 2010

Onsdag idag!


Theo kollar så som gör rätt!

Idag har det varit en bättre dag här hemma.. theo mår bra eler han är fortfarnade lite halvlös i magen, men ska till dagis imorrn.. och thomas känner sig bättre me.. Peppar peppar att jag inte har åkt på nått än!! hoppas VERKLIGEN att jag slipper det me!

Theo och jag åkte och hämtade mamma imorse och åkte ut till mobilia! och vet ni! jag har övervunnit mot min rädsla för att köra motorväg! jag körde både dit och hem! och ojj vad jag körde me kan jag lova:-D hihi jag är så glad:-)

Efter mobilia tog vi en sväng till ikano och sen till rusta! hittade lite:-)


När vi kom hem har vi varit ute i det fina vädret hela eftermiddagen och kvällen i stort sett.. theo har kollat till dom som gräver här ute.. han älskar ju grävskopor! som ska sätta upp gungor här utanför så det kommer att bli kalas!


Cissi kom hit me förrut och vi käkade lite Tacos:-) sedan åkte thomas me theo, för det var klippning som stod på hans schema idag! och han blev jättebra! hittade en som bara tar 250:- för att klippa,bada,klippa klorna! asbra ju! när dom va där tog theo jag och cissi en sväng till netonnet:-) jag köpte ju ett skal till iphonen sist vi va där.. trodde att den var vit, men när jag kom hem var det genomskinlig.. så jag lämnade tillbaka den.. cissi skulle kolla efter fodral till sin telefon men hittade ingen där, så vi åkte vidare till siba.. fanns inget bra där heller så då tog vi elgiganten.. och inget där heller.. så det blev hemåt med en trött kille!:-) han har varit jättetrött hela kvällen men har vägrat att somna.. men tillslut så! efter mycket om och men:-)


så imorrn är det jobb 7-16.. och sommarlunch på jobbet:-)



4 kommentarer on "Onsdag idag!"

Thomas sa...

vad jag vet så var det ozzy jag åkte med o inte theo..hehe

susanne sa...

KInna är väll billigare,men hon kanske inte badar,eller klipper naglarna,stackars THEO. Men ozzy skulle nog behövas klippas, ha ha ha.... Ozzy blev jättefin......

Jennie on 17 juni 2010 kl. 22:03 sa...

Joo jag vet att jag skrev fel!!:-)

Anonym sa...

får man fråga var det är så billigt att klippa hundar?

Skicka en kommentar

 

. Copyright 2010 All Rights Reserved Theoprinsen Designed by TryckExperten.se |