tisdag 20 juli 2010

så här är det..


Vad jag är så upprörd över från förra inlägget är det att jag vill att theo ska stå skriven hos mej när vi flyttar och thomas vill att han ska stå hos honom... och han vill inte ändra sig! och jag tänker inte heller göra det!! theo har liksom thomas efternamn och då tycker jag att jag kan få honom skriven hos mej!! men men får väl se hur det slutar för jag tänker då inte ge mej...! tråkigt men sant!

idag har det varit en kort arbetsdag.. 14-18.. men det har varit desto mer att göra! haft hela tiden kunder och saker... så blev lite sena idag jag och emmy.. stämplade ut kvart över.. så kan det vara... men är kul när det är mycket folk hihi!
men imorrn är jag ledig och då ska farmor firas:-) ska göra en planka som vi ska få äta me:-) goooottt! sen på kvällen ska jag träffa cissi,annica och annelie, vi ska fixa lite inför lördag:-) hihi!

så här ligger det till förtillfället! åter kommer hihi!

2 kommentarer on "så här är det.."

Emelie sa...

Det spelar väl ändå ingen roll vart han har posten!? Den enda skillnaden för den som har honom skriven hos sig är att mer pengar i form av bostadsbidrag. Slå ihop bidragen o splitta dem, och kom överens om vem som vill ha hand om dem få brev en 2åring kan tänkas få.

Finns såååå mycket annat ni kan lägga er energi på än detta!
Hoppas ni löser det.

Puss

Jennie sa...

Det handlar inte om bidragen... det är just det att komma överens om vem ska ska få hans brev... men men vi får se hur det blir..

Skicka en kommentar

 

. Copyright 2010 All Rights Reserved Theoprinsen Designed by TryckExperten.se |